Faqs

 • 1. Çfarë shërbime ofron Be Real Estate?
  Be Real Estate ofron një gamë të gjerë të shërbimeve në fushën e pronave të patundshme, duke përfshirë tregtimin e pronave, menaxhimin e pasurive, qiratën, ekspertizën e pronave dhe këshilla për investitorët
 • 2. Si mund të kontaktoj Be Real Estate për kërkesa ose pyetje?
  Mund të na kontaktoni në adresën e zyrës sonë në Ulpiane,Prishtine, numrin tonë të telefonit në +383 49 867 200, ose përmes email-it në info@berealestate.net
 • 3. Cilat janë projektet më të fundit të Be Real Estate?
  Ne kemi shumë projekte të suksesshme në portofolin tonë. Për të mësuar më shumë rreth projektet tona më të fundit, ju lutemi vizitoni faqen tonë "Projektet"
 • 4. Cila është eksperienca e Be Real Estate në fushën e pronave të patundshme?
  Be Real Estate ka një eksperiencë të pasur në sektorin e pronave të patundshme dhe një ekip të përkushtuar me njohuri të thellë të tregut lokal.
 • 5. Si mund të më ndihmoni në gjetjen e pronës së duhur?
  Ne mund të ju ndihmojmë të gjeni pronën e ëndrrave tuaja duke ju udhëzuar në kërkimin, bërjen e shfaqjeve, dhe negociatat me pronarët.
 • 6. Si funksionon menaxhimi i pasurive të Be Real Estate?
  Menaxhimi i pasurive përfshin menaxhimin e qirave, riparimet, komunikimin me qiraxhinjtë dhe sigurimin e mirëmbajtjes së pronave.
 • 7. Cilat janë kriteret për të vlerësuar vlerën e një prone nga Be Real Estate?
  Cilat janë kriteret për të vlerësuar vlerën e një prone nga Be Real Estate?
 • 8. Cilat janë këshillat tuaja për investitorët në pronat e patundshme?
  Ofroni këshilla të vlefshme për investitorët që përfshijnë diversifikimin, njohuritë e tregut, dhe menaxhimin e riskut.
 • 9. A keni ndonjë projekt të personalizuar për investitorët e pasurive të patundshme?
  Po, mund të zhvillojmë projekte të personalizuara për investitorët sipas kërkesave të tyre të veçanta. Kontaktoni për më shumë informacion.
 • 10. Si mund të regjistrohem për të marrë njoftime rreth pronave të reja?
  Ju mund të regjistroheni për të marrë njoftime rreth pronave të reja duke përdorur formularin e kontaktit në faqen tonë të internetit ose duke na dërguar një email në info@berealestate.net . Ne do t'ju dërgojmë njoftime kur të ketë pronat e reja në treg.