Rreth BeRealEstate

Me një eksperiencë të pasur në këtë sektor, jemi gati t'ju ndihmojmë të gjeni pronën e ëndrrave tuaja.

Në Be Real Estate, ne kujdesemi për klientët tanë dhe ofrojmë shërbime cilësore për të siguruar që investimi juaj të jetë i suksesshëm.

Eksplorojeni faqen tonë për të zbuluar më shumë rreth shërbimeve tona dhe projektet tona aktuale.

Zyrja Qendrore

Ekipi Jone

Mundesi Punesimi

Menaxher i ProjekteveBeRealEstate
Lokacioni Prishtine
Lloji i punsimit Full-time
Agjent i shitjes BeRealEstate
Lokacioni Prishtine
Lloji i punsimit Full-time
Dizajner BeRealEstate
Lokacioni Prishtine
Lloji i punsimit Full-time

Na dergoni nje CV tek emaili jone info@berealestate.net.

Video Promo

Çfarë thonë klientët tanë?